Илияна Йотова го унищожи: Кирил Петков има 100 дни! След това пак ще ходим на избори

илияна йотова

„Не мога да преценя кое по-тревожното дали пандемията или тези огромни неравенства, този много нисък стандарт на живот на хората, които не могат да плащат сметките си. Това, което президентът представи на нашата клетва в Народното събрание представлява Национална програма. Ще стоим на тези принципи, на които стояхме през изминалите пет години“, заяви пред БТН вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя заяви, че силната фигура при управлението на Плевнелиев е била Маргарита Попова. Според Йотова е добре, че БСП влезе в управлението. „Участието на БСП в коалицията ще бъде успешно, когато партията влезе със своите политики, а не с личности. Не се интересувам от отношенията Радев-Борисов или от Радев-Нинова, такъв тип сериал не ми е интересен. Не съм спокойна от това, което се случва в БСП, резултатите от изборите го показват. Дали една партия ще излезе напред зависи от нея“, добави Илияна Йотова.

Тя критикува новото правителство в един аспект и призова за по-голяма подреденост в посланията и в действията. „Нямат 100 шанса, имат 100 дни, ако ли не тази коалиция ще се замине и ще ходим на нови избори. Трябва добрите решения да бъдат взети час по-скоро както във вътрешнополитически план, така и във външнополитически“, каза още Илияна Йотова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ