Един от слугите на Нинова: Не бързайте с житото за БСП! Румен Радов го има благодарение на нас

7 Dni Bulgaria23.01.2022
payimage-513676

Президентът Румен Радев съществува благодарение на БСП. Това заяви пред “Нова“ представителят на партията Александър Симов. Той коментира и неприетата оставка на конгреса на лидера Корнелия Нинова.

“Не можем да се отнесем към делегатите на този конгрес като към някакви безгласни пионки – коментира Симов. – Корнелия Нинова има подкрепата в БСП. Проблеми има по върховете. Изключително съм разочарован от това, което виждам от Михаил Миков. В момента, в който БСП започва за реализира лява програма в управлението, се получава следният парадокс. Михаил Миков се чувствал част от БСП като върховен социлалист, когато БСП приема плоския данък, когато назначавеше Делян Пеевски. Сега, изведнъж, той не се чувствал част от БСП, и не може да си намери мястото. Много хора не могат да приемат, че Корнелия Нинова има подкрипа.

Основната битка беше срещу нейната личност. Тя промени БСП, много хора не могат да го преживеят. Тя направи БСП демократична партия, давайки право на всеки социалист да избере кой да бъде лидер. Вече няма тенденция за вечните депутати. Проблемите на БСП ги има.

Това със смъртта на БСП вече сме го играли. БСП винаги изненадва тези, които слагат житото преждевременно. За първи път тази година България ще приеме бюджет, в който парите за социални плащания са увличени с 30 процента. Това е благодарение на БСП.”

Лидерът на БСП имаше конгрес и за това не присъства на стъпването в длъжност на Румен Радев, каза Симов.. ”Президентът Румен Радев съществува като морален лидер и фактор на промяната благодарение на БСП. Корнелия Нинова заложи целия си авторитет в името той да бъде избран. Кой ако не БСП, осигуряваше кампанията на Радев по места?“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ