Един от най-важните хора на Румен Радев приключи неделята за Кирил Петков: Охлади ентусиазма му

иво христов, корнелия нинова

Евродепутатът и важен довереник на Румен Радев – Иво Христов, стана поредния президентски човек, насмел Кирил Петков, при това в БНТ.

Според Христов президентът много ясно е казал, че служебните правителства са вече в миналото и управляващото мнозинство в момента носи пълната отговорност за управлението, което не е започнало добре.

„В България често всичко, и битовите дела, та чак политическите се тълкуват през призмата на „свой човек“, каза енигматично евродепутатът, намеквайки за кадровата политика на Кирил Петков

Христов подчерта, че чрез КСНС Радев е коригирал ентусиазма на премиера Кирил Петков, за срок от 6 месеца за падане на българското вето за РСМ. Никой не е давал мандат за подобен срок и това обещание вече няма сила.

„Планът за възстановяване е много по-малък залог от нашата многовековна история, идентичност, език и култура, тъй че в списъка с приоритети ние първо трябва да защитим себе си като бъдещо присъствие в света и на картата на Европа“, смята Христов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ