Видео в Ютюб с над 15 000 гледания: „Премиерът на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“

кирил петков, провиотик

Премиерът Кирил Петков, както е известно, е състоятелен производител на хранителни добавки. Той предлага веганския пробиотик „ПроВиотик“, произведен на основата на бактерията „Лактобацилус Булгарикус“, но не от мляко, а от сок от моркови. В сайта им, лечебно чудо, е представено като иновативен биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, съвместно с лекари от ИСУЛ и дори се ползва от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил фен на продукта.

 

Историята за Опра Уинфри беше разказана в телевизията на Слави Трифонов лично от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое разследване по темата, за което „Труд“ вече писа.

 

Сега в интернет набира популярност видео, озаглавено „Министър-председателят на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“, в което се разказва повече за намесата на името на Опра, както и за продуктите, продавани от компанията на Петков и баща му. Само за две седмици видеоклипът, повдигащ интересни въпроси, е събрал над 13 400 гледания.

 

„Единствената национална медия от малкото, осмелили се да се докоснат до темата, в. „Труд“, беше щурмуван от властите и временно затворен малко след изборите. В безпрецедентен акт срещу свободна медия“, посочват авторите на клипа в коментарната част под публикацията си.

 

 

Източник: „Труд“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ