Депутатът от БСП Антон Кутев напусна столицата! Няма да повярвате с какво се похвали в мрежите (СНИМКА)

Антон Кутев

Депутатът от БСП Антон Кутев се похвали с тазгодишната си реколта екологично чисти зеленчуци. В двора си социалистът отглеждал домати, краставици, чесън и пресни подправки, които успял да опази здрави от поройните дъждове и градушките.

Сега цялото семейство се наслаждавало на салата домашно производство, а колегите му в парламента дори се шегували с него дали не ги продава. Кутев е привърженик на природосъобразния начин на живот и повече от две години живее кажи-речи в гората. Преди известно време си взел къща в Искърското дефиле, където дори нямал съседи.

„Сутрин като стана, ми се случва да виждам сърни и елени да пасат в двора“, споделя бесепарят. Освен лехите със зарзават Антон се грижел и за най-различни видове цветя. Учел се в движение, защото никога досега не се бил занимавал със земеделие. Роденият в София Кутев е потомък на знатна фамилия и е прекарал целия си живот на жълтите павета.

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ