Радев, Петков, знаем какво направихте миналото лято! Изтъргувахте България, за да свалите ГЕРБ

румен радев, херо мустафа

Деветмесечното управление на Румен Радев се характеризира единствено с бруталното обслужване на американския геополитически интерес. Нищо друго.

Всичко, което стана тук през последната година – три парламентарни избора и прочие бе, за да се натамъни новото проамериканско статукво. Това е много обидно, ако и да е познато. Няма нищо друго. Никаква промяна, никаква борба със статуквото и корупцията, никакво ново начало.

Борисов на фона на Радев изглежда като гъвкав, хлъзгав и недостатъчно лоялен на американците човек. Заради което и го махнаха.

Радев се оказа по-католик и от папата на евроатлантическата идея, а театрото, което се опитва да играе с Македония, уж разграничавайки се от Кирил Петков, е унизително за него. Двамата се изтъргуваха в пакет, а сега трябва да плащат своята част от сделката, която ги докара на власт. Всички знаем какво направиха миналото лято – Америка на три морета и прочие.

Радев изтъргува българския национален интерес, за да свали ГЕРБ от власт. Един политик е толкова голям, колкото са големи целите му. На Радев хоризонта е Борисов. Не можа да отлепи по-надалеч.

ОТ ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК НА ЯВОР ДАЧКОВ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ