Минеков врътна резбата на стари години: Новият министър е много красив, искам да се грижа за него

владислав минеков

Провалилият се служебен министър Велислав Минеков не се изказа особено ласкаво за своя наследник на поста Атанас Атанасов.

„Той е симпатичен, той даже е красив, някак си много мил, на човек му иде да се погрижи по особен начин за него…“, пожела си преживявания с министъра дъртия Минеков.

„Аз не можах да мълча 100 дни. Не знам кой е измислил тази глупост с мълчанието за 100 дни, тъй като само за 3 дни могат да се извършат безобразия, които за 3000 после не могат да се излекуват. И аз виждам, че безобразията в министерството се случват“. Такава е оценката на Минеков за наследника му на поста в МК Атанас Атанасов.

Още с обявяването на името на младока за кандидат-министър, скулпторът изрази скептицизъм, че хасковлията ще се справи с тежките задачи пред него във ведомството.

Сега обаче Минеков съобщава и тревогата си – как служители в него, с които се е сприятелил по време на мандата си като служебен министър, били предупредени да не контактуват с него от новата власт. „Това е много обидно“, констатира ценителят на подаръчния алкохол и заяви – „Министерството е превзето от ГЕРБ – от първия до последния етаж’.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ