Край на секс-постите! Николета пристигна в Турция, присъедини се към отбора на Левски

7 Dni Bulgaria25.01.2022
николета лозанова

Николета Лозанова не можа да изкара дълго време без Николай Михайлов. Затова плеймейтката акостира при „Левски“ в Белек.

Николета пристигна в Турция в събота, за да се наслади на прегръдките на вратаря. Треньорът на „сините“ Станимир Стоилов даде четиридневна почивка на играчите си между двата етапа от подготовката. По-голямата част от тях избраха да останат в хотела на тима в курорта.

След като Михайлов реши да не се прибира, Николета пристигна при него. Влюбените Михайлов и Лозанова се отдадоха на почивка, като пробваха и няколко от най-добрите ресторанти в Анталия, а за вечерта…

 Лозанова и Михайлов не могат дълго един без друг

Николета ще трябва да напусне любимия си най-късно тази вечер, тъй като от утре той подновява тренировки с отбора. Моделката показа как прекарва времето си, докато любимият й е на лагер преди няколко дни. Лозанова качи снимка от дома си по бански, където демонстрира новото си дупе. „Сама вкъщи“, написа плеймейтката под секси фотоса си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ