Волен Сидеров този път се нахендри! Олигарси с над 450 млн. състояние го вкарват в съда

волен сидеров

Бизнесмените Йордан и Динко Диневи ще съдят депутата Волен Сидеров за неверни твърдения. Това става ясно от декларация на компанията „Диневи груп“, която е собственост на двамата братя.

Ето и целия текст на декларацията:

През последните дни по наш адрес бяха изречени неверни твърдения от народния представител Волен Сидеров. Уважението към истината изисква да поясним:

Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги проверява, са неверни. Ние сме инвеститори и не управляваме пряко стопански обекти. Отдаваме под наем стотици помещения, в това число и на „Марина Диневи“- там развиват дейност ресторанти, клубове, магазини и т.н.

Отговорност за тези заведения, по отношение на шум, качество на обслужване и др., носят отделните юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас.

Отговор на въпроса, кое заведение колко пъти е проверявано, може да бъде потърсено от отделните наематели.

Изявлението, че членовете на всички правителства имат подарени апартаменти при нас е невярно и в разрез с бизнес логиката. Нито един действащ министър не е почивал и не е искал да почива безплатно досега при нас. За 29 години в бизнеса нищо не сме взели от държавата и нямаме нужда да ни защитават политици.

Твърдението, че „Марина Диневи“ е построена „с груби нарушения на екологията и строителните изисквания, а никой не проверява това“,е невярна манипулация. През последните 12 години яхтеното пристанище е проверявано от всички възможни контролни органи на Република България – заключението им е, че всичко е законно.

ни вече подготвят документите за съда – всеки, който е изрекъл клевети, обидни квалификации и неверни твърдения, които ощетяват бизнеса ни, ще отговаря пред закона.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ