Още един идиот! Шеф на БСП под ръка с руската посланичка, хвали СССР, че спасил… българските евреи

калоян паргов

Лидерът на софийската организация на БСП Калоян Паргов поднесе венец пред Паметника на Съветската армия по повод Международния възпоменателен ден на Холокоста. Заедно с членовете на БСП беше и посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

„Отбелязваме го на 27 януари, защото на тази дата преди 77 години Червената армия освобождава останалите живи в нацисткия лагер Аушвиц“, написа във Фейсбук Паргов и сподели снимки от събитието.

„Днес свеждаме глави пред паметта на милионите невинни жертви на нацизма. Прекланяме се пред подвига на антифашистите в цяла Европа, на руския и другите народи в състава на Съветския съюз, които заедно със съюзниците отвоюваха победата над хитлеристка Германия и сложиха край на Холокоста“, заявил лидерът на БСП-София пред Паметника на Съветската армия.

Отвратителното е, че опиянен от близостта на рускинята, Паргов не каза нито дума за единствената страна в Европа спасила всички свои евреи по време на Втората световна война – България…За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ