Роднина на Реджеп Ердоган може да остави ЦСКА без Кайседо и Лудогорец без Десподов

payimage-498720

Новобогаташкият  Истанбул Башакшехир е отправил оферта до ЦСКА за Жорди Кайседо, твърдят медиите в Турция. В момента нападателят е в Южна Америка заради участието си в националния отбор на Еквадор в предстоящите световни квалификации.

Припомняме, че това не е първият турски отбор, проявяващ интерес към Кайседо. Преди това таранът бе желан и от Газиантеп.

Цената на голаджията е 5 млн. евро, която е по силите на Истанбул Башакшехир, борещ се за титлата в тамошната лига. Твърди се, че същият отбор проявява интерес и към Кирил Десподов.

Президент на клуба е мултимилионерът Гьоксел Гюмюшдаг. Освен, че ръководи корпорацията „Медипол“, той е част от фамилията на президента Реджеп Тайип Ердоган. Съпругата му Мюге е племенница на първата дама на Турция. Сред другите длъжности е президента на Истанбул Башакшехир е председателското място на Съюза на клубовете от Суперлигата. Освен това Гюмюшдаг е бивш вицепрезидент на Турската футболна федерация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ