Наистина ли топ-ченге на Рашков прави това? Хвърля като мутра хиляди левове на пиянски запой

9

Скандален клип на протеже на Бойко Рашков се върти яко днес в социалните мрежи.

Твърди се, че на него е особено важно ченге, което бележи сериозен ръст във влиянието си, откакто пенсионираният милиционер го е взел под крилото си.

Ето и описанието на скандала:

Наш последовател ни прати особено скандален клип. Той твърди, че на видеото в началото се вижда как един от топ-полицаите на Ботевград – инспектор Теодор Бочев, държи в ръцете си стотици левове, които хвърля на танцуващ на масата негов авер.
Във видеото има още двама души, очевидно приятели на Бочев. Те пръскат по масата и пода хиляди левове, а на трапезата се вижда и обилно количество алкохол. Чалгата е на макс, летящите пари – също!
Инспектор Бочев е едно от новите протежета на вътрешния министър Бойко Рашков, като властта му в региона става все по-голяма с всеки изминат ден, в който беловласият полицай е на власт.
Припомняме, че за подобно видео трима полицаи от Ловеч бяха уволнени за уронване престижа на пагона. Интересно как сега ще реагира Бойко Рашков на издънката на протежето му, което по стар мутренски обичай хвърля пари по пода. И най-важното – какви са тези пари!?

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ