Слави, от кое блато измъкна това извънземно министърката ти? Ненаядохте се!

7 Dni Bulgaria28.01.2022
payimage-514262 (1)

Няма такова извънземно, като външната ни министърка.

Мислих, че Екатерина Захариева е двойното дъно на блатото, но тая на Славиту не може да прочете дори два реда. Да не говорим въобще какво се опита да каже и какво излезе. Абе откъде ги намерихте тия високо образованите, бе? Вече си мисля, че това никога не е имало значение за вас. Слагате някакви там марионетки и толкова. От там нататък каквото каже Херо Мустафа. Кинти да падат! Ненаядохте се, мамка му.

А бях приказки до небето! Но акъла ви, колкото на кокошка.

След като лица като Х.Иванов и Атанасов подкрепат „плана Янев“, какво си мислите?

В крайна сметка се случи каквото бяха си решили още в началото. Още преди месеци ви казах, че когато една власт е зачената в лъжа и идва с измама, тази власт ще бъде такава докрай. Радев и Янев са най-обикновени кариеристи в своята професия, каквито са над 95% от паркетните ни генерали, които не са стъпвали на истинско бойно поле. Има, разбира се и други офицери, на които Радев и Янев обувките на чепиците не са достойни да лъснат, но техните имена остават в сянката на посредствените кариеристи и те изтляват по много унизителен начин.

Представеното от Янев, разбирайте лично от Радев в парламента и наречено „стратегия“ относно кризата в Украйна, не е нито стратегически документ, най-малко национална позиция. Само си помислете какви глупости са написали на това листче – ще превели дипломация за деескалация на напрежението и български батальон щял да бъде лидер!? Третата точка е ние да платим отново техния цирк с допълнителни средства от бюджета.

И това е стратегия?

Радев и Янев са такива некадърници от управленска гледна точка, че направо нямам думи.

А все още имаме такива големи умове в стратегията и тактиката на военното дело, но те нямат думата. Не за друго, а защото ни разиграват пореден театър. България е превърната в плацдарм много отдавна, още когато Радев и Янев щяха да бъдат обикновенни пенсионери. И станаха! Нищо не зависи от тези лица, нито от другите в нещото наречено парламент. Има кой да им спуска решеното. Лошата новина е, че българските граждани са и политически изключени от тези процеси! И нито те, нито депутатите в парламента имат достъп до истинската информация за нещата.

Не външните и далечни за нас работи, а тези, които лично плащаме.

Много прости български държавници и политици.

Заплахата за България е на запад, не на изток! На западната ни граница са масовите гробове на българи и всякакви други от балканите. И там се намира днес базата, която е способна да ни заличи за броени секунди. Буквално да не остане един българин на територията, която отдавна е цел за анексиране. С конкретен план и начин на изпълнение.

И въпреки това, Радев и Янев блеят на изток! Като всички блейки у нас.

Николай Марков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ