Клиенти изпаднаха в ужас! Отидоха до тоалетната на заведение и… /СНИМКИ/

chadura-z

Снимки, показващи как в известно заведение в Бургас, регистрират ползването на тоалетната, буквално взривиха мрежата. Вместо касови бележки, персоналът използва т.нар. „билети“, на които просто пише името на заведението и надписа WC. Единственото, което е напечатано на хвърчащите листчета, е датата. Това пише „Флагман“.

Редица шеги се изсипаха в този момент под снимката, публикувана в мрежата. „Билети за тоалетна, по един на човек. Не стана ясно какво правим като свършат…“, пише един.

„Инициатива за пример – отчетността е първата стъпка в борбата със сивата икономика!“, добавя друг. „Къде се отчитат? В НАП, в Община Бургас, в КЗП? Най-добре ги изпратете на вицепремиера WC (заигравка със инициалите на Валери Симеонов), но тихо и скришно“, казва трети.

Проблемът обаче е сериозен. Става въпрос за заведение, намиращо се на самия вход на Морската градина в Бургас, което функционира от години. Изглежда обаче, че с течение на времето тази част от администрацията му е леко изостанала и се намира някъде в средата на 90-те години на миналия век.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ