Голям гаф! Антон Хекимян на ръба на нервна криза, изнудват го с голи снимки…(Подробности)

антон хекимян

Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като преди броени дни си загубил телефона в Русе. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви излъчвал предаването си от крайдунавския град и в суматохата запилял смартфона. Осъзнал се, че апаратът липсвал, чак когато се върнал в хотелската си стая.

Журналистът веднага изпаднал в паника, понеже знаел, че телефонът му е пълен не само с важни номера и лични кореспонденции, но и с множество снимки от какви ли не места. Хекимян неведнъж е признавал, че е нарцис и обича да се фотографира, особено във фитнеса, когато току-що е напомпил мускулите си. На част от кадрите дори не бил съвсем облечен и се притеснявал, че ако те изплуват в публичното пространство, с кариерата му в телевизията е свършено. За щастие добри русенци открили телефона му случайно и успели по някакъв начин да се свържат с него, за да му го предадат, тъкмо когато Тони мислел да ходи в най-близкото полицейско управление и да го обявява за издирване.

Все пак продължавал да бъде на тръни, защото се съмнявал дали някой не е копирал съдържанието на телефона и не планирал да го изнудва за пари с мръсните му тайни. За момента обаче не можел да направи нищо и му оставало само да тръпне в неведение дали, преди да бъде върнат, смартфонът не е бил в ръцете на зложелатели. Неприятната случка съвпаднала точно с началото на ваканцията на Хекимян, който за първа година от много време насам е на море без гадже.

След като с дългогодишната му приятелка Василена Гръбчева се разделиха цивилизовано преди няколко месеца, телевизионерът си дал почивка в интимен план и не искал да се впуска в нови любовни отношения. Не му се ходело на море самичък и затова заминал заедно с майка си Златка, сестра си и нейните деца, към които е изключително привързан, пише „Ретро“

Преди да тръгнат обаче, Антон се отбил в родната Стара Загора да ги забере, но и да отпразнуват заедно 90-ия юбилей на баба му Тонка, на която всъщност е кръстен. Всички казвали, че й е одрал кожата и й е взел характера, а журналистът се надявал да доживее и до нейната възраст.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ