КУРИОЗ! Едно и също БМВ в катастрофа на едно и също място с двама различни собственици! (СНИМКИ)

БМВ4

Мощно БМВ се обърна на една и съща трамвайна спирка в рамките на по-малко от две години. Първият инцидент станал в средата на декември 2016 година на бул. „България“ в София, пише „Телеграф“.

Тогава посред бял ден собственикът на БМВ М3 дал повече газ, изпуснал контрола над управлението и колата се озовала на релсите пред спирката на трамвая, разказа във „Фейсбук“ Георги от столицата, който дори снимал катастрофата с телефона си.

След инцидента шофьорът на бавареца продал мощното возило. Мощният автомобил не донесъл късмет и на новия си собственик, също софиянец.

На 11 август вечерта, точно преди да започне ремонтът на бул. „България“, младият мъж се движил по шосето с превишена скорост, категорични са от Пътна полиция. Въпреки че настилката не била мокра, шофьорът не успял да овладее возилото и се обърнал с него на една страна на същата спирка, на която станала и предишната катастрофа с колата.

„Това БМВ е прокълнато!“, шегуваха се потребители във „Фейсбук“ след втория инцидент.

„Тази конкретна кола не носи късмет!“, убеден е и Георги Ташев – авторът на фотосите от двата инцидента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ