Голям шок за семейството на Мадам Мулти! Американка нанесе тежък удар на Илия Павлов-младши! (Подробности)

Илия Павлов младши

Провален годеж и разбито сърце измъчват един от най-богатите родни наследници –Илия Павлов-младши.

Красивият младеж, за когото често казват, че е копие на баща си, се раздели с американската си приятелка Аби. Двамата бяха сгодени, но американката го изостави заради друг.

Кога точно се е случил разривът в отношенията им, не е ясно, но по всичко личи, че Илия-Калоян е в шок от случилото се. Той пази снимки от многобройните ваканции с Аби,, но тя е изтрила общите им снимки от социалните мрежи и вече показва такива с новия си приятел, пише „България Днес“.

Семейството на Дарина е в шок от раздялата, тъй като всички са се познавали  добре с момичето. Те публично демонстрираха симпатиите си към Аби и нямаха нищо против да я приемат в семейството си. Илия-младши запозна майка си и блондинката още през 2016 година. При всеки свой престой в САЩ Дарина прекарваше поне няколко дни с Илия и годеницата му. След раздялата  Илия-Калоян се утешава с чести пътувания извън Щатите. Често прескача до Дубай, където живее сестра му Венцислава.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ