ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА: Кирил Петков вече не е нашия премиер

payimage-519879

Честито, България, имаме нов премиер!

Всъщност имали сме го отдавна, но не сме го предполагали.

Последните стотина часа обаче ни отвориха очите.

Не Лена Бориславова е шеф на кабинета на Кирил Петков, а Кирил Петков е премиер в кабинета на Лена Бориславова.

Не Лена Бориславова е говорител на Кирил Петков, а Кирил Петков е четец, при това лош, на речите на Лена Бориславова.

Не Лена Бориславова е любовница на Кирил Петков, а Кирил Петков е любовник на Лена Бориславова.

Не Лена Бориславова придружава Кирил Петков в чужбина, а Кирил Петков придружава Лена Бориславова в задграничните и мисии.

Някой много хитър Мустафа (ако използваме простата лексика на Киро) направи перфектния план. Пусна ни на преден план полезният идиот от ПУЦ-а в Харвард, а зад него скри истинските командири на държавата.

Така сега всички се занимават с простотиите на баче Кики, но никой не вижда какви ги върши кака Лена! И другият силен човек на „Козяк“ в правителството – Асен Василев.

Апропо, вижте биографията на дамата (на Лена, не на Асена) и ще ви станат ясни много неща.Тя е далеч по-харвардски продукт, при това успешен, от Кирил Петков.

Нали не си мислите, че американското посолство тук ще остави държавата в ръцете на производител на провиотици за луканка, когато има под ръка Лена. Вмъкната „случайно“ още през 2018-та в престижната европейска класация на „Форбс“ – „30 под 30“, която отличава най-добрите млади лидери на Стария континент. Забележете – класирана е в категория „Политика и право“.

А и като гледате малките й устенца, мислите ли, че такава злобна женица е в състояние да се остави да я командва измамник, дето лъже, че Опра му пие хапчетата, а с тях Джокович е спечелил Два големи шлема?

Една мила картинка от вчерашния брифинг казва всичко! Уж го даваше просто Киро, а дойде Лена и стана ясно, че тя командва! Просто Лена си взе думата и започна да се оплаква от името на… двамата, че Иван Гешев им развалил романтичната вечеря в „Есте“! А Киро стоеше отстрани и гледаше тъпо.

Като в онези първи дни на премиерстването си, когато Лена тръгна да спасява грешката на депутатите му с мораториума върху цените на тока. И се появи гневна в ефир, за да обясни на депутатите, че трябва да слушат… премиера си!

В една нормална фирма, да си шеф на кабинета на шефа, означава да си главна секретарка. Грижиш се да му е подредено бюрото, кафето с черна захар, обядът – вкусен, а дюкянът затворен, когато приключите! И до там! Никой нормален шеф не показва секретарката си пред камерите. Най-много някой по-тъп да се ожени за нея.

Това, че Лена Бориславова е постоянно в ефир е доказателство, че тя не е просто политическа наложница, която се грижи за дюкяна на шефа си. Държанието й показва, че тя е Шефа!

Очевидно промяната продължава, нашият премиер не е просто Киро…

ПП: Вчера беше трогателно да чуеш как баче Кики срича написаното от Ленчето, но още по-трогателно изглеждаше розовата й химикалка в ръката му, която размахваше пред медиите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ