Дипломат и експерт по борбата с тероризма разтревожено: Кирил Петков става все по-токсичен

Кирил Петков

Кирил Петков отива на официално посещение /8 февруари/ в Сърбия по покана на Ана Бърнабич. Днешната официална визита на Кирил Петков в Белград е поредната негова груба грешка във външната политика.

Незабавното отиване в Сърбия след очевидното фиаско в РСМ показва изключителна неграмотност. И това, че не си е взел никаква поука. Да беше поанализирал малко!

Очевидно Кирил Петков не си дава сметка, че посещението му в Скопие бе само среща с интерфейс на Белград. Българският премиер отново отива НЕПОДГОТВЕН на посещение в чужбина, което ще ни донесе само негативи. Сърбите ще го „отсапунисат“ перфектно и професионално, и ще го пратят обратно в София да се хвали какъв голям „балкански геополитик“ е и как е „свършил една голяма работа“ в сръбската столица.

Кирил Петков става все по-токсичен за българската външна политика. Срещите на четири очи на Кирил Петков /поради липсата на компетентност/ са фатални за националните интереси на България.

от фейсбук профила на Боян Чуков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ