Асим Адемов: Истинските герои на деня са скромни хора от Кърджалийско, които не се огънаха и уплашиха от репресиите на милиционера Рашков

273431268_5083357048395546_8432813423529252148_n

Това са истинските герои на деня – Шукри Вели, Хюсеин Садък и Митко Хатибов. Едни скромни хора от Кърджалийско, които не се огънаха и уплашиха от репресиите на милиционера Рашков! Защото те бяха арестувани по време на изборите и изведени от домовете си с белезници като някакви престъпници за назидание на останалите им съселяни. Но те не се уплашиха от милиционера Рашков, заведоха дело и съдът постанови, че заповедта им за арест е нищожна!

Затова ние, евродепутатите от ГЕРБ ги поканихме в ЕП заедно с Цвета Караянчева, за да разкажат на нашите колеги от ЕНП на какви репресии и унижения бяха подложени членове и симпатизанти на партията ни по време на изборите от милиционера Рашков!

Същите тези, които провеждаха „народни въстания“ за повече справедливост и за върховенство на закона, сега по най-безсрамен начин всеки ден, вече като управляващи, газят и мачкат законите!

Председателят на групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер, Антонио Лопес, Йерун Ленарс и Моника Холмайер бяха озадачени от случващото се в България и окачествиха като заплаха за демокрацията и върховенствотото на закона да се репресират хора заради политическите им възгледи. Те също изразиха съжаление, че партии от семейството на ЕНП участват в новото управление и подкрепят посегателствата срещу правата на гражданите. Става въпрос за т.нар. „дясна партия“ ДСБ като част от ляво-либералната коалиция ДБ! Същите, които предават демокрацията заради участието си във властта.

Но ГЕРБ е силен с хора като Шукри Вели, Хюсеин Садък и Митко Хатибов, които са стотици хиляди и с които заедно ще защитаваме демокрацията и върховенството на закона!

от фейсбук профила на евродепутата Асим Адемов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ