Лили Иванова вдигна сватба! На скромно тържество в столицата…

Лили Иванова

Лили Иванова отдавна не посещава и пее по сватби, но този път направила изключение, защото под венчило минала една от двете й племенници, научи HotArena.

Мария, както се казва по-голямата племенница на голямата певица се омъжила на скромно сватбено тържество в столицата. Тя е дъщеря на сестрата на Лили-Магда. През годините двете ту се сближаваха, ту се караха, но към двете й дъщери Иванова винаги е имала чудесно отношение и ги гледа като свои деца. Според мълвата наследството на примата от няколко милиона в банки и редица имоти ще бъде поделено между тях.

Мария има син – Иван, който според близки до звездата е фаворит на Лили. Момченцето често й рисувало и подарявало собственоръчно изработени картички. Преди време Лили се издаде, че гледа на него като на свое отроче със селфи от концерт в Русия, на което на дисплея се виждаше снимка на малчугана, пише „Ретро“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ