Развод ми дай: Славена Вътова се развежда заради любовна връзка с човек на Румен Радев

Славена Вътова

Манекенката и доскорошна водеща на куп телевизионни предавания Славена Вътова е разделена със съпруга си Юлиян Цолов заради пламнала и бързо развиваща се любовна връзка с младия политолог със семпъл речник Слави Василев. Това съобщава в. „Уикенд“ , позовавайки се на източници запознати с пикантната интимна история.

Буквално преди няколко дни Славена е напуснала семейното жилище на баровската улица „Оборище“ в центъра на София, за да се пренесе в дома на новия си възлюбен Слави Василев. Куриозното е, че напористият политолог и доскорошен съветник на президента Румен Радев е съсед със Славена и с мъжа й Юлиян Цолов.

38-годишният наследник на бизнесмена Васил Василев също обитава просторен апартамент на „Оборище“ в кооперацията на естрадната прима Лили Иванова.

Казват, че любовта между Славена и президентския експерт е пламнала по съседски, като дълго време двамата просто са поддържали дружески отношения, след като се запознали на обяд в кокетен ресторант на „Оборище“.

Любовта ги сполетяла преди около месец, а само преди няколко дни Славена взела окончателно решение да съобщи на съпруга си за своя нов интимен партньор и да поиска развод.

Любопитен детайл е, че Славена се е изнесла от семейното жилище сама, а двете й деца Ема и Ана все още живеят с баща си Юлиян.

Загрижени приятелки на носителката на приза „Мис България 2006“ пророкуват, че при бъдеща официална раздяла между Славена и съпруга й най-големия спор между тях ще бъде за попечителството над децата им, тъй като Юлиян Цолов е описван като изключително всеотдаен и привързан към дъщерите си родител.

„Славена е влюбена до уши в Слави Василев и е категорична, че ще продължи живота си с него.

Мъжът й Юлиян трудно понася раздялата – на 14 февруари пиянства до зори сам-самичък в столична дискотека“, разказва посветен с интимната афера. Според думите му, популярната манекенка и телевизионна водеща е имала и друга авантюра до миналото лято, заради която е искала да се разведе с мъжа си, но в крайна сметка не се решила на тази стъпка.

Любовният романс между Славена Вътова и съпруга й Юлиян започна през 2013 г., малко след като смуглият финансист се прибира в България след излежана 4-годишна присъда за борсови измами в Америка.

Юлиян Цолов е арестуван през 2008 г. в Ню Йорк заедно с няколко служители от „Морган Стенли“ и „Креди Суис“ заради предполагаеми финансови афери за над $ 1 млрд.

След като е разпитан от федералните и е пуснат на свобода с електронна проследяваща гривна, Цолов сваля уреда за проследяване и бяга в Испания. Арестуван е месеци по-късно в Марбея и е екстрадиран в САЩ. Там българинът признава вина и сключва сделка с американското правосъдие. Осъден е на 4 г. затвор, а

властите му конфискуват над 50 млн. долара, както и имоти в Ню Йорк и Маями за още над $ 15 млн. След като излежава присъдата си, Цолов се връща в България и няколко месеца по-късно се събира със Славена Вътова.

Двамата се бракуваха през 2015 г., докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря Ема. През 2017 г. Славена роди и второто си дете Ана.

Новият възлюбен на Славена Вътова – 38-годишния политолог Слави Василев, също е живял дълго в Америка. Синът на журналиста и бизнесмен Васил Василев, прочул се като приватизатор на хладилния завод „Мраз“, е завършил Бостънския университет през 2008 г. и е работил в американския Конгрес. През 2013 г. обаче се връща в България, за да движи семейния бизнес.

През 2016 г. напористия политолог става част от Инициативния комитет за издигането на Румен Радев за президент по линията на общобългарския комитет „Васил Левски“ и бе сред най-активните в кандидат-президентската кампания. След като Радев стана държавен глава,

Слави Василев попадна в екипа му от сътрудници, преди да напусне през 2019 г.

Според политическата клюка, Василев е бил разжалван не от президента, а от съпругата му Деси Радева, която намирала за неуместно, че Слави ходел до „Дондуков“ №2 с мутренски джип „Мерцедес“ G класа и с „Порше 911“.

През последните 2 г. Слави Василев често е канен по телевизиите, за да анализира политически процеси и мнозина негови опоненти го наричат „политолога на Румен Радев“.

Възпитаникът на Бостънския университет бе част и от Инициативния комитет на Румен Радев на президентските избори миналата есен. Той обаче е изолиран от президентската администрация, тъй като се опитвал да лобира и да прокарва конкретни бизнес интереси.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ