Скандалът на годината! Нападнат от маскирани мутри пред детето: Заради министър на Борисов е!

николина ангелкова
Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата на бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев. Тя се намира в близост до резиеция Евксиноград. В къщата е била майка му и синът му. Именно той видял пръв нападателите и започнал да вика.

Кола от пътя осветила мутрите и те се изнесли на висока скорост. Според някои очевидци, ги е чакала кола, с която отпрашили в неизвестна посока.Според Бранимир Ботев, нападението е заради критиките му към министъра на туризма Николина Ангелкова, които той отправи преди дни по телевизия България Он Ер. Няма съмнение откъде идва заплахата. Не е логично крадци да провеждат акция в 22 часа, когато е очевидно, че в къщата има хора, има хора и в съседните къщи. Освен това нападателите са екипирани с маски, качулки, ръкавици и пр. като за терористична атака. Освен това съвсем наблизо е правителствената резиденция Евксиноград, където има постоянна охрана, смята Ботев. Той и семейството му са силно притеснени от случилото се и се надяват варненските полицаи да си свършат работата както трябва.

Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Според тях ще излезе, че за 4 години два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно.

Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да покажат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб.

Ботев бил отправил 7 въпроса към Ангелкова, но тя не отговорила и думичка. Темата се избягва, тъй като става въпрос за заинтересовани страни,смята експертът.

„Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям ръст има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не благодарение на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, категоричен е бившият зам.-министър.

Именно заради тези критики Ботев смята, че е станал обект на нападение.

Запознати обаче смятат, че от МВР ще обявят, че става дума за криминално деяние – опит за кражба, – и случаят ще бъде замазана.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ