Синът на Стефан Данаилов затъна до уши! Набутал се с колосален кредит за…

sinat-na-lambo-se-zarobi-s-kredit-polovin-milion-1

Синът на Стефан Данаилов изтеглил колосален кредит в размер на почти половин милион долара, за да запише висше образование в Щатите, научи HotArena.

От 30  юли Владимир вече бил студент по медицина в университета Маршал в щата Вирджиния. Тъй като не можел да си позволи да плаща високите такси, се възползвал от държавен заем, който възлизал на 80 хиляди долара годишно, с които да покрива разходите по образованието си, писа „Ретро“.

Той щял да получи сумата в началото на всяка семестриална година, като планирал да следва общо 6, защото мечтата му била да стане хирург, а сумата щял да връща, когато сложел бялата престилка и започнел да практикува професията.

Наскоро Владко и съпругата му Виктория, с която бяха двойка дълго време, но вдигнаха скромна сватба зад Океана през декември 2017 година, бяха на гости на татко му в България.

„Целта на посещението ми е да го видя сега, защото поне 7 до 10 години няма да имам възможност да се върна в България. Медицината е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време“, споделя наследникът на актьора.

„Ще живея с пари на заем от правителството. След четири години ще започна практика и тя трябва да е минимум три години, а ако съм хирург – шест, и поне 40-50 часа седмично ще съм ангажиран с учене“, хвали се Владко.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ