МВР не си поплюва! Среднощна спецакция разтърси Слънчев бряг: Заловиха дрогирани… (ВИДЕО/СНИМКИ)

полиция

Шофьор, употребил сериозно количество канабис, бе арестуван при спецакцията на полицията в Слънчев бряг, която се проведе в късните часове на вчерашния ден.

Младият мъж е изключително агресивен и дълго време вилнеел в районното. Твърди, че никога не е употребявал упойващи вещества, че го е направил за първи път. Той е закопчан с белезници и ще бъде приведен в ареста, а книжката му – отнета.

„Операцията е на територията на цялата област с акцент РУ Сл. бряг. Разположени са 12 мобилни екипа в различни точки на комплекса. В зависимост от натоварването на трафика те се изместват. Към този час данните сочат, че са проверени над 130 автомобила. Нарушения са установени в 24 от случаите. Връчени са електронни фишове на водачи, които до момента не са били получени и не са платени глобите по тях. Присъствахте на тест на шофьор за наркотици. Тестът е положителен, шофьорът е задържан. Ще даде и кръвна проба“, коментира началникът на Сектор „Охранителна полиция“ – Бургас  комисар Неделчо Рачев.

Източник, снимки и видео: Флагман.бгЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ