Мегз с брутални разкрития за Сузанита: Уволних я, защото не спря да се дрогира – намирали сме я в несвяст!

Мегз

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз назова истинските причини, заради които е отстранила от своето уеб риалити „Инстакуин“ Сузанита – дъщерята на чалга легендата Орхан Мурад.

„Аз съм отговорна за подрастващите и не мога да толерирам поведение като нейното. Под влияние на наркотици тя изчезва, прави голи снимки… Опитахме с продуцентите да говорим с нея, но тя отказа. Не иска да разбере, смята, че няма проблем. Не можем да застанем за това, което прави и да го представяме на всички, гледащи риалити формата като нещо, едва ли не нормално“, обясни Каканашева в обширно интервю пред столичен седмичник.

След изключването й от формата, Сузанита побърза да наругае Мегз, като я нарече „бобър“ и „баба ми Мегз“. Каканашева не крие, че я е заболяло от думите на малката Мурадова, тъй като имала за доста близка. „За мен е изумително как може дете, което до вчера ти е казвало: „Обичам те, само ти ме разбираш“, да се обърне на 180 градуса. Не оцени, че всичко се прави само и единствено за нейно добро. Тя е имала тежки ексцесии, намира сме я в несвяст и абсолютно неадекватна“, продължава Мегз с шокиращите си разкрития за 15-годишната девойка, която, уви, много от младите хора на нейната възраст оприличават за своя идолка.

„Според мен я е едно ужасно наранено момиче. Едно време имаше страница във „Фейсбук“, на която качваха голи деца – дори излъчвала това по новините. Доколкото знам, Сузи е била на 11-12 години, когато е имала голи снимки на тази или подобни страници. И то неведнъж. Тя каза, че още тогава усетила ужасно много хейт върху себе си. Лично на мен ми е споделяла: „От онзи момент спря да ми пука. Сега вече искам да мачкам хората, както те мачкаха мен“. Тъжно едно дете да расте с чувството, че ако не гази наред, ще го газят него. Това е изключително лош светоглед. Сузи казва: „Аз не съм зависима от дрогата, просто взимам понякога, за да не мисля за целия стрес!“, Според мен наркотиците са нейното своеобразно бягство от реалността“, категорична е Каканашева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ