Нещастие сполетя Николета Лозанова! Ники Михайлов веднага се погрижил за нея

Николета-Лозанова

Инцидент е на път да провали тв трансфера на годината. Николета Лозанова е била приета в болница  с навехнат крак преди няколко дни, научи HotArena.

Източници на „България Днес“ потвърдиха, че Лозанова се е оплакала от болки в глезена. Любимият й Николай Михайлов се погрижил за нея и веднага я завел в лечебно заведение в комплекса „Царско село“. До прием в болница не се е стигнало, а как е станал инцидентът не е ясно.

Заради навехнатия крак на брюнетката, продуцентите на ВИП Брадър от дни са на нокти. Ако травмата се окаже по-сериозна може да застраши влизането на Николета в шоуто. След години преговори този път участието й е почти сигурно. Продуцентите и НиЛо в момента уточняват последни детайли около престоя й. Според последна информация тя ще се появи за две седмици в шоуто. Именно заради нейното присъствие целият сезон е под наслов „Женско царство“. Николета ще е царицата, която ще командва в къщата. За тази й роля Николета буквално извива ръцете на продуцентите от години. Категорична е, че освен огромен хонорар, за да влезе в къщата, мацето иска централна роля, както и излъчените кадри да бъдат подбрани така, че в никакъв случай имиджът й секссимвол да не се оронва.

„Николета има цял куп изисквания за фризьори, гримьори, които ще се грижат през цялото време за нея, Ако има и най-малка болка в крака, няма да влезе изобщо, за да не я гледат накуцваща“, издават от предаването. Сумата, която прибира от предаването е 250 000 лева, издават запознати с финансовата част на ВИП Брадър.


One comment

  • Dido

    18.08.2018 at 12:25

    Трябва да е луд някой , или най-големият наивник , че тази ще вдигне рейтинга на предаването им., за да даде такава колосална сума за една нищо и никаква кифла, самопровъзгласила се за някаква. Там от който най- не се очаква развива действието . Тази префърцуна с вселенско самочувствие без грам покритие ще се прави на интересна вътре и ще лъска имидж. Познават я доста хора извън нейното зависимо обкръжение и знаят много добре каква змия, злоба и интригантка хитра е. Една от много златотърсачки и обслужваща подземни босове и влиятелни личности в България. „Прост народ, слаба държава!“

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ