Деси Радева почива като истинска кралица! Резервирала е ВИП място и върти персонала на малкия си пръст

Десислава Радева

Като кралица си почива първата дама Десислава Радева в лятната резиденция на властта – двореца в Евксиноград. Втората съпруга на президента Румен Радев се е настанила в най-красивото Слънчево бунгало, което по принцип е запазено за шефовете на парламента и премиерите, тъй като те са по-високо във властовата йерархия, предаде „Ретро“.

Десислава обаче явно се е осведомила кога е свободно, за да планират за тогава почивката си с Румен. Двамата са там от събота, като покрай плажуването от администрацията на президента му уредили и няколко мероприятия из Варна и областта, така че да му направят и пиар и да съчетаят полезното с приятното. Докато Радев обикаля за срещи с народа обаче, първата дама не е с него както обикновено. В разгара на лятото дори тя не щяла да чуе за реклама и популизъм и предпочитала да си стои в резиденцията.

Генерал Деси, както е по-известна заради нрава си президентшата, се е отдала на пълна почивка. Единственото, което правела, е да се разпорежда с персонала, изисквайки ВИП обслужване, както и да се разхожда по плажа, където с часове събирала миди, рапани и камъчета, издават зърнали я плажуващи от Народното събрание, които също имат право да ползват резиденцията за лятната си почивка. Депутатите били сащисани от пристигането на Радева и не можели да се начудят на прищевките й.

„Става рано-рано, чете вестниците и пуши, а после с часове обикаля плажа. Заредила се е и с книги и явно не мисли скоро да напуска резиденцията”, коментират още очевидци.

Персоналът в Ексиновград пък бил вдигнат почти под тревога за височайшото посещение. Няколко дни преди да пристигне първото семейство, била издадена заповед Слънчевото бунгало да бъде основно почистено и освежено по нареждане на Деси Радева. За капак поискала и нови чаршафи.

На нейно разположение били и няколко сервитьори, камериерки и готвач, които имат задачата да задоволяват всичките й прищевки.


2 comments

  • НИКИ

    18.08.2018 at 14:01

    ТОЗИ КОМЕНТАР КОЙ ГО Е ПИСАЛ, НЯКОЙ ПРОТИВНИК НА ПРЕЗИДЕНТА, А ДАДОХТЕ ЛИ ТЯ ДА ГО ПРОЧЕТЕ. МИШОЦИ МРЪСНИ, ВСЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ДА ЗЛОСЛОВЯТ ПРОТИВ НАЙ ОБИЧАНАТА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.

    Reply

  • Надежда

    19.08.2018 at 0:25

    Ей, затова България никога няма да се оправи. Всеки гледа в паничката на другия и никога в своята.
    Простотията, злобата и мързела ни убива, но как да го разбере българина, като не си взема книги като Деси Радева, а ходи по кръчмите да яде цаца с бира и да друса кючеци.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ