Отчаяна майка: Помогнете да спася дъщеря си, дрогират я и я карат да проституира!

проститутка

Отчаяна майка от Варна се обърна с апел за съдействие, след като 22-годишната й дъщеря, заедно с внучката й на годинка, са в неизвестност от 1 август. Като в популярния филм „Не без дъщеря ми“, жената е готова да се бори, за да откопчи детето и внучето си от обкръжението на хора, за които твърди, че дрогират момичето и го заставят да проституира, а бебето през това време е оставено на произвола на съдбата. Ето какво разказа жената, която е сезирала Второ РПУ във Варна и разчита на намесата на прокуратурата, за да успее да спаси момичетата си:

„На 20 .06.18 дъщеря ми тръгва инцидентно и много набързо за София, като преди това човек от София, с който се е запознала в интернет, я е посетил. Още от 16.06 връзката с нея е затруднена, а след 21.06, тя започва да не се прибира при баба си, която живее в София, на която уж каза, че ще гостува. Твърди, че живее при хора, които определя като свои приятели. Обадила съм се в полицията във Варна 2РПУ. Сигурна съм че лицето, което я е посетило и тя не е познавала, има връзка с изчезването на дъщеря ми и внучката ми. Ежедневните неща, които тя обичайно е правила са променени, няма почти никакво развитие във Фейсбук, спря да ползва и Вайбър. Не си вдига телефона, друг човек владее комуникацията, мъж който е залепен за нея и заплашва. Тя звучи неадекватно и е много различна. Разбрах, че е била в депресия и отчаяна. Твърдя, че са я зарибили чрез измама, възможно е това да се е случило още във Варна около 16.06, а на 20-ти тя заминава скоротечно. Промени се цялото й държание спрямо близките, езика и стана циничен, а грижите за детето остават на заден план.

Когато отидох до София да се срещна с нея, дойде с някакво момченце на около 11 години и твърдеше, че детето е нейно. Беше неадекватна. Тъй като момчето, от което забременя, не призна детето, в родилния дом, когато изписваха внучката ми аз поех грижата над тях. Затова разчитам и на съдействието на прокуратурата, за да мога да върна и двете си момичета, за да продължа да се грижа за тях. Смятам, че е системно дрогирана и заставяна да проституира. Тя няма доходи и е зависима. От 17 април бебето не е водено на детска консултация. Имам съмнение, че детето има здравословни проблеми, защото се души и си причинява болка. На 27 юли във София я заведох на лекар и педиатърката каза,че това е синдром на изоставените деца ,т.е че на детето му липсва внимание. Свидетели разказаха, че майка му пие кафе от неговото шишенце, което също говори за това, че в момента дъщеря ми не е на себе си. Ако успея да издействам прокурорска заповед ще мога да я прибера при себе си в Германия, където работя от години. Целта ми е да заминем заедно, за да я откъсна от тези хора. Затова обаче ми е нужна информация и призовавам всеки, който е виждал дъщеря ми и знае нещо за нея да се свърже с мен на профила ми във Фейсбук“, обясни отчаяната жена пред Varna24.bg .За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ