И синът на легендарен шеф на Левски ревна: Пълнят най-скъпите хотели в София с натовски войници

91

Социалните мрежи избухнаха, след като се появиха снимки на натовски военни в хотел в София. На кадрите се виждат войници с раници, които обикалят фоайето и се регистрират на рецепцията на 5 звезден хотел в центъра на София.

Потребители в мрежата се чудят каква точно е мисията на чуждестранните военнослужещи и защо не са приютени в някой от военните хотели, каквито в столицата има поне – срещу института за спешна помощ „Пирогов“ и на „Цариградско шосе“.

 

 

 

 

Потребителите в мрежата се чудят по каква причина военните са у нас. Един от споделилите кадрите е и синът на бившия шеф на Левски Тодор Батков.

Други потребители в мрежата пък посочват, че вероятно военните на Алианса са у нас заради учение. По непотвърдена информация става въпрос за предислокацията на до 150 американски военнослужещи и на бойна и спомагателна техника във връзка с участието им в съвместната българо-американска подготовка “Joint Training”.

Потребителите в мрежата обаче са ядосани заради мястото на настаняване на войниците. Въпросният хотел е един от най-скъпите у нас. Мнозина българи питат дали и те трябва да станат натовски войници, за да се радват на подобен лукс.

Справка в страницата на хотела показва, че за една нощувка стая с отделни легла с дату 7 март срещу 8 март цените започват от 307 лева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ