Шок! Кристин Илиева жертва на скандалната компания „Олимпик“! Претърпяла е 4-та операция-близо 10 часа…

кристин

Топмоделът Кристин Илиева, която през март тази година бе измъкната с раздробени крайници от автомобила на поппевицата Дивна, се оказа жертва на фалиралата преди дни застрахователна компания „Олимпик“.

Бившата й приятелка, която на фаталния 12 март на пътя Русе – София изгуби контрол над колата си, е имала сключена „Гражданска отговорност“ именно в кипърското дружество, което бе завзело 9.2% от пазарния дял чрез ниските си цени.

Припомняме, че следствие на жестокия удар имаше реална опасност Кристин Илиева да остане инвалид, но благодарение на навременната намеса на специалистите в турската клиника „Йедитепе“, тя запази краката си след три изключително тежки и сложни операции в Истанбул през май. Скъпоструващото лечение край Босфора принуди близките на моделката да организират акция за набиране на средства за покриването на разходите по операциите и престоя в турската болница, както и за последващото възстановяване и предстоящите пластични интервенции.

Семейството на Кристин е разчитало и на застраховката „Гражданска отговорност“, съгласно която застрахователят се задължава да покрие в границите на определената в договора застрахователна сума отговорността на застрахованото лице за причинените от него на трети лица имуществени и неимуществени вреди.

Преди няколко седмици адвокатът на сем. Илиеви е завел дело срещу „Олимпик“, след като в качеството й на потърпевшо лице Кристин Илиева не е получила дължимото обезщетение в законоустановения срок. След фалита на компанията обаче потрошената красавица остава капо и то точно преди нова серия от скопоструващи операции в Турция.

Там Кристин ще претърпи пластики на краката, за да бъдат заличени страховитите белези от лиспващите цели участъци кожа. Междувпрочем, миналия петък 21-годишната Илиева е била отново на операционната маса. Близо 10 часа е продължила интервенцията за реконтрукция на сухожилията и присаждане на липсващо парче кост в тазобедрената става, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ