Звучен шамар по Слави: Бог да пази България от такива като вас! Мишка, излезе да злорадстваш!

Слави Трифонов

Взрив в мрежата предизвика постът на Слави Трифонов от преди два дни, в който изрази подкрепа към думите на Кирил Петков, че никой не е над закона. „Върховенството на закона е най-важната необходимост, за да живеем нормално“, написа Трифонов по повод задържането на лидера на опозицията Бойко Борисов. Статусът му, обаче предизвика вълна от недоволство в социалната мрежа.

Ето и част от коментарите:

Виктор Димчев:

Важно е Каримански да стане шеф на БНБ

Станислав Сотиров:

За новата социология нещо? Къде ви е подкрепата? Девалвирахте до кота нула за няма една година, след още една няма да ви има и дано е така!

Денислав Захариев:

Слави ти си един голям, прощавай не голям, а дълъг смешник!

Златка Рельовска:

Г-н Трифонов, никой не е над закона, да! И г-н Кирил Петков също го погази по най-гнусен начин с Декларацията за гражданство! Защо се потули тая история? Или някой ,все пак е над закона? Някой ,който в момента ни тика в тъмната бездна ,но хората хубаво са казали и каквото са казали, все е истина:, Който копае гроб другиму ,сам пада в него!“

Мария Лазарова:

От всичко казано до тук,виждам само,че никой не ви отговаря,мили хора! Някой си прави експеримент с нас и си гледа …..сеир! Г-н Трифонов ли си, друг ли си……няма ли да кажеш нещо относно притесненията на хората или е по-лесно да хвърлиш нещо в публичното пространство и от високо да си гледаш великото постижение?

Георги Калудин:

Пък на кой му пука, какви ги плещиш от диванчето. Не ти пука, че Просто Киро се постави над върховният закон- Конституцията. А и не ми пука, че блеещите към теб овчици се насочиха към канадеца, за да бъдат остригани. А, че твоята измислена партийка ще иде в историята като много други, въобще да не ти пука.

Мариела Пийксток:

Стига бе Слави, не ти ли омръзна, вие проведохте народа, излъгахте ни, сега заедно с вашите дружинки он ПП и ДБ ще унищожите напълно държавата, по големи предатели от простия К… , дружинка и вие наред с тях не е имало!

Бог да пази България от такива като вас!

Слави Маджаров:

Какво да разберем – направиха цирк , нямат доказателства , влизат и ги арестуват все едно са колили и бесили хора , чак проверяват в децата стая – до там ли стигнахме , това ли е полицията , това ли е държавата ни – все едно полицията да дойде увас господин Трифонов , защото преди години сте имали връзка с мафията – ей така за удоволствие- без доказателства и без причина.

Ванеса Вълкова: Това законност ли е?! Арест без съдийско разпореждане, без обвинение, без знанието на Прокуратурата?!! Това ли е,,промяната „?!! И мишката, която излезе от дупката си, за да злорадства!!! Никой не е над закона! Който се смее последен, се смее най-добре.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ