Отец Георги, чичо на Кики: Вреди на страната! Виждаме руска позиция, маскирана като натовска

кирил петков 4

Отец Георги, главен викарий на Българската старокатолическа църква и чичо на Кирил Петков, разкрива белите петна в биографията на днешния премиер и истинската цел на всички действия на правителството, което ръководи. Отец Георги – Георги Ганчев, е първи братовчед на бащата на Кики, както го наричат в семейството, и споделя старателно укривани моменти от миналото им.

Пред водещата на ПИК ТV Ива Николова отец Георги разкрива, че Петков му е бил кум на сватбата, а бащата на премиера – Петко Петков, е кръстник на дъщеря ми.

Роднината на семейството сподели шокиращи подробности за биографията им. Бащата Петко бил агент на Държавна сигурност и само заради това успял да отиде в Канада през 1988 г., което подобни пътувания били немислими за обикновени граждани.

Пред ПИК ТV отец Георги сподели, че полицаи са нахлули в офиса на Кирил Петков, докато той е развивал бизнес в Брюксел. Тогава през въпросния офис минавали съмнително големи суми пари. След акцията в белгийската столица настоящият премиер се прибира в родния град на майка му Дупница, където прекарва следващите шест месеца. Кумецът на Петков споделя, че е виждал негови снимки по това време, като не можел да го разпознае. Кики, както го наричат в семейството, бил изпит, драстично загубил килограми и се виждали единствено очите му. Отец Георги предположи, че най-вероятно той е бил болен и се е лекувал по време на престоя си в майчината къща.

След като се съвзел, Петков бил изпратен в Харвард, а оттам се прибрал с 60 млн. лв.

И още – отец Георги разкрива кой всъщност стои зад премиера на България и защо руски телохранители са го пазили преди да стане министър-председател. „Инвестицията трябва да се пази“, обяснява кумецът на Петков и споделя още неподозирани подробности за руските обвързаности на премиера.

Това, което виждаме, е руска позиция, маскирана като натовска, което не само вреди на страната и то не само в настоящето, но и в бъдещето. Песимист съм по отношение на бъдещото развитие на войната, заяви гостът в студиото.

Една война, за да се случи, се планира много-много години напред. Настоящото назначение се дължи на една доста дълго планирана операция. Това, което малко се знае за премиера, е, че той е работил 3 години в Брюксел, сам в офис и е трансферирал огромни суми пари. Има си служби, те трябва да знаят. Белгийските знаят, защото в края на тези три години те влизат в този офис, по данни на баща му. Какво се случва не знаем, но този офис се закрива и Петков и малката си дъщеря и съпругата му попадат в град Дупница, обяснява гостът.

Към тогавашната ситуация не е много възможно явно да идат в Канада. 6 месеца изкараха там семейството. Виждах снимки и само очите му светеха, беше много отслабнал – не можах да го позная. Най-вероятно е бил в стрес. Той в Брюксел е на 20 години. Той ми е кум на мен, а баща му е кръстник на моята дъщеря. Бяхме близки, каза гостът Георги Ганчев.

След 6-месечен престой в Дупница, където е родният град на майка му, той не отсяда в София, където имат жилище, нашите служби да отговорят защо е бил в Дупница. Не знам да е бил в Харвард да е държал изпити. Видяхме се с жена му и детето преди да замине за Харвард, обясни отец Ганчев.

За мен е подготвено всичко и има легендиране Харвард и престиж. Той се върна с 60 млн. евро в джоба, посочва той.

Тези пари били от хедж фонд на Майкъл Карч-този фонд не съществува вече. Има едно Джъмбо Плаза, което е на пътя за Витиня. Продаде се за 20 млн. лв. Това може да се провери в статии на Капитал, уверява Ганчев.

Някой е филтрирал в медиите информациите в Уикипедия. Ще каже човек – това е природозащитник, който защитава плажа Корал, посочи Ганчев. Това е екобухалката на ДаБългария. Половината активисти на Да запазим Корал са от ДаБългария. Там е и Кирил Петков. Това сдружение, бидейки еко, в първата регистрация има пет съпредседателя, в момента това вече го няма в Агенцията по вписвания. Две дами има, един адвокат и две лица – премиерът Петков и Атанас Чолаков, биволският, каза Ганчев.

От лятото на 2020 г. ние имаме пълзящ преврат. Пръкването на Петков-Василев под формата на министри, които нямат партии, а това е много опасно, те ще се борят с нокти и зъби да задържат властта. Руските спецслужби са умни хора и затова преплитат нещата. Но да се върнем на 20-ата година, Радев, момчетата излизат от МС, пускат това ПП, което не е партия и няма да бъде, защото не е това задачката. Лансира се, че те са проамерикански. Радев и Петков са двете страни на една и съща монета, те може за пред публиката да са скарани само, коментира отец Георги.

Докато с вас си говорим, умират хора. България е единствената, която не дава оръжие. Кирил Петков е учил в Пушкин до 6 клас. България е дала християнство на Киевска Рус и ние сме духовно свързани с тях и сме по-длъжни и от другите съседи да й помагаме, отсече той.

Една от драмите на Путин е за това – няма я духовната им майка, допълва той.

В България имаш кризи – инфлационна, правителствена, всякаква. Това правителство ги задълбочава кризите. Във външно политически план има пълен провал и това не е случайност.

Лелята на Кирил Петков е проруски трол, факт е това, отсече отец Георги.

България е слаба, изкарват БСП виновна, че е против НАТО. Стига му толкова на Петков – оставка. Не мисля, че Америка ще прости. Проблемът е огромен и не знам как ще се разреши, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ