Безсилие! Наклеветиха и Вебер, че бил взел 10 млн. евро от Бойко Борисов, за да го брани

вебер борисов

„Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн. евро от Борисов, за да го брани?“. С това заглавие излезе сайтът „Фрогнюз“ в деня, в който Вебер изрази в Брюксел опасения за върховенството на правото у нас.

Новината е подписана с името „Емил Азар“. Шефът на „Фрогнюз“ пък е известен и с това, че беше записан с официално СРС как Васил Божков му казва: „Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т’ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко“.

В самата новина никой не казва, че наистина лидерът на групата на Европейската народна партия в Европарламента е взел пари. Просто такъв слух „бродел из политически и бизнес кръгове в България“.

„Класически слух, защото няма доказателства. Но защо се ражда въобще подобна спекулация? И защо се разпространява сред хора, които познават Борисов и схемите на властта от години? Обяснението е просто: повече от 12 години българското общество свикна, всяко свързано с Борисов действие, да поражда съмнения за корупция“, предлагат празни разсъждения от „Фрог“, клеветейки лидерът на най-голямото семейство в ЕП.

„Всеки слух става истина в мига, когато бъде официално опроверган“ – е казал Стив Джобс. Та какво мисли Манфред Вебер за гадния слух, че е получил 10 млн евро от Борисов? Дали г-н Вебер предполага какво мислят българите за този слух? Борисов отдавна коментира казуса: Нямам къща в Барселона…“, завършва безумната „новина“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ