Човекът на Бойко, дето удари журналистка се оказа…тартор на футболна агитка! И женски ценител (Ексклузивни снимки)

23

„Днес по време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам умисъл нараних колегата от в. Монитор Елена Крумова, за което искам да се ИЗВИНЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО. Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл. Колега, приемете моето искрено извинение.“

Това написа в профила си във фейсбук Любомир Методиев от пресцентъра на Министерския съвет. Днес при посещението на премиера Борисов на разкопките на гробницата край село Маноле, той удари в ръката кореспондентка с микрофон. По-късно Методиев се оправда, че микрофонът му изхвръкнал от ръката.

Премиерът Бойко Борисов му направи остра забележка. Много го е мъмрила и шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова.

Преглед на профила на Любомир Методиев във фейсбук показва, че той е един от тарторите на фенклуба на Арсенал в България, а освен това е и страстен…танцьор на салса и женски ценител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ