Тайната падна! Стойка Кръстева потвърди голямата бомба!

Стойка Кръстева

„Вече за никого не е тайна – очакваме едно прекрасно момиченце. В шестия месец съм и сме много щастливи. Това може би е следващият голям медал, който ни сполетя”. Това сподели олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева пред NOVA.

Тя разказа и как е съобщила на съпруга си, че ще стават родители. „Беше много интересно, тъй като бях на състезание в Плевен, когато разбрах. Вечерта се прибрах в София, за да мога да му кажа. Благата вест за нас дойде на 11 ноември. Оттогава сме много щастливи и чакаме с нетърпение момента”, сподели Стойка.

Бащата на спортистката бил много радостен от новината, че ще става дядо. „Той през сълзи ни прегърна, а майка ми просто остана без думи”, каза още тя. Към момента шампионката сподели, че се чувства отлично. Все още помага на спортисти и дава заявка, че ще остане в залата, докато е добре.

„Ограничила съм физическите движения, защото все пак това е най-важното и трябва да се пазя. Опитвам се обаче да не ми се отразява прекалено много в ежедневието”, добави тя.

Желанието да бъде майка Кръстева разказа, че се е появило още преди Олимпийските игри. „Не това е основната причина да сложа край на своята кариера. Аз просто смятах, че няма какво повече да постигна от Олимпийския връх”, разкри спортистката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ