Мъжете на Джулиана Гани и Алекс Петканова станаха първи приятели – кроят планове

Джулиана Гани, Илиян Найденов

Мъжете на Джулиана Гани и Александра Петканова станаха първи приятели, за да мачкат изгорите си. Даниел Петканов и Илиян Найденов са били забелязани наскоро в столично заведение да нищят несполучливите си връзки с инфлуенсърките, с които се разделиха в стечение на обстоятелствата. Досега двамата никога не са били особено близки, засичали са се в обща компания най-вече заради отношенията на жените им, но никога не са влизали в дербите на мъжкото приятелство, пише ХотНюз.

Алекс екс Богданска и българо-арабската силиконка Гани са дружки, не случайно втората беше кума на сватбата на първата. Затова и срещата между фитнес инструктора от Монтана и лудият репортер е повече от любопитна. „Двамата никога не са имали допирни точки, а сега вече се и виждат на срещи насаме. Явно кроят някакви планове срещу жените си“, разконспирираха поводът за виждането им някои. Припомняме ви, че Александра се раздели с нейния мъж, няколко месеца след като гръмна скандала около Джулката и Илиян, който бе хванат в изневяра. Раздялата на Петканови обаче не е заради трети човек, но пък Даниел стана инициатор на проваленото семейство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ