Зверска охрана на погребението на Манол Велев – пускат под списък присъстващите

погребение-манол-велев-1280x960

Зверски мерки за сигурност е взело семейството на Весела Лечева за погребението на мъжа й Манол Велев, видя ПИК. Траурната церемония, която се провежда в православните гробища „Свети Архангел Михаил“ в столичния квартал „Бояна“, се пази от десетки охранители, които не допускат външни лица в църквата.

Още на входа на гробищата в столичния квартал „Бояна“ са поставени бариери за пристигащите автомобили, като тези, които не са за погребението, се отклоняват към далечен паркинг.

Пред двора на църквата няколко едри момчета спират всеки преминаващ и го разпитват кой е, откъде идва и накъде отива. Така на практика външно лице не може да присъства на погребението на бизнесмена Манол Велев, който почина след 15 години в будна кома.

Около църквата също са разположени охранители, които се грижат за спокойствието на семейството на Весела Лечева в този скръбен за тях момент.

Погребението на Манол Велев е в сравнително тесен кръг и на него присъстват не повече от 100 души, които са сред най-близките до семейството на бизнесмена.

През цялото време плътно до опечалената Весела Лечева вървеше синът й Мартин Велев, както й брат й Даниел Лечев, които се занимават с управлението на хазартния бизнес на семейството.

Припомняме, че новината за кончината на Манол Велев дойде в петък. Бизнесменът прекара 15 години в будна кома, след като през 2007 година беше извършено покушение срещу него. За поръчител на атентата е обвинен избягалия в Дубай олигарх Васил Божков именно заради конкуренция тогава между двамата в сферата на хазарта. И до днес обаче не е установен фактическият извършител на убийството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ