Превзе ефира! Михаил Билалов сяда на два клона: От септември по БНТ и Би Ти Ви!

Билалов1

Хитовият актьор и любимец на тв зрителите Михаил Билалов превзема ефира от септември! Почитателите на Джаро от „Под прикритие“ ще могат да го гледат в играта „Стани богат“, която тръгва отново по БНТ от 10 септември от 19.00 ч. всеки делник.

Вечерите от седмицата ще бъдат истинска награда за феновете на Билалов, тъй като час по-рано той ще се изявява и в ефира на Би Ти Ви. Звездният актьор, заедно с Иво Аръков, са новите лица в сериала „Скъпи наследници“. Поредните епизоди стартират отново от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 ч.

В рамките на 70 серии събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието, обещават продуцентите.

Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции.

За новия сезон на единствената интелектуална игра в родния телевизионен ефир заявки за участие са изпратили повече от 9 000 кандидати. В първия сезон на „Стани богат“ с Билалов на стола на водещия, своя интелект и познания изпробваха 97 участници.

Припомняме, че „Стани богат“ с Джаро, който измести дългогодишния водещ Ники Кънчев, изтърбуши рейтингите на държавната телевизия и за кратко време успя да открадне немалък процен от аудиторията на конкурентните Нова и Би Ти Ви, които по същото време излъчват своите новинарски емисии, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ