Извънредно! Земеделският министър на БСП Иван Иванов в болница! Плъзна слух, че Киро ще го сменя

иван иванов

Гореща мълва се носи в кулоарите на парламента, съобщават репортерите на агенция ПИК и ПИК TV на място. Народни представители си шушукат, че се очаква министърът на земеделието Иван Иванов да се оттегли.

Иванов, който е от квотата на БСП и се счита за един от най-приближените на Корнелия Нинова, днес не беше уловен от камерите на заседанието на Министерския съвет. Вместо това там беше бившият евродепутат и настоящ зам.-министър Момчил Неков.

Слуховете за смяната на Иван Иванов са три. Единият е свързан със скандала, който беше забъркан от депутата от „Продължаваме промяната “ Александър Дунчев, който изнесе данни за схеми в горите, които са под шапката на министъра от БСП.

Другият слух е свързан със здравословното състояние на Иванов, като депутати от БСП споделят, че той е болен и се нуждае от дълго лечение, което възпрепятства възможността му да изпълнява функциите си на министър. Неофициално ПИК научи, че в момента социалистът е в болница с кардиологични проблеми. Депутати на столетницата потвърдиха новината пред медията ни, като обясниха, че Иванов ще продължи да се лекува, но не смята да се оттеглЯ.

Въпреки това в парламента се носи и трета възможност за евентуалната смяна на Иванов, която е свързана със скандалите около изкупуването на зърно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ