Разпитваният ключов деец на ГЕРБ разкри скандални неща! Задачата е ясна: Да бъдем смачкани!

Георги Мараджиев

След ареста на лидера на най-голямата опозиционна партия в България, г-н Борисов, репресиите и изчегъртването на симпатизанти на ГЕРБ, кметове, областни координатори и граждани продължава.

Това заяви пред БЛИЦ Областният председател на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев и кмет на общ. Стамболийски. Той бе привикан днес в 10 ч. на разпит в полицията, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му страхът от покачването на доверието към ГЕРБ е толкова голям, че отново са в ход Икономическа полиция и родната милиция.

„Минаха месеци от протестите на граждани в Ново село срещу произвола на Икономическа полиция Пловдив и шефа на РУ Стамболийски по време на нахлуване в домовете и офисите на хората, но те не са забравили!“, каза той.

„Не редовите полицаи и момчетата от Икономическа, които не знаеха защо са там и се срамуваха от това, което ги караха да вършат! Техните партизански командири не са забравили, че някой им попречи да газят законите! И отново над десет човека получаваме призовки, даже по два пъти за разпити“, добави Мараджиев.

„Да бъдем смачкани! Унизени! Сдъвкани! Да ме сготвят за възпрепятстване на полицейска акция, да има полицейска акция, да има досъдебно производство. Да бъда свален като кмет на община, за да не преча на разследването. Задачата е ясна!“, отсече той и добави:

„Мараджиев пречи много. Чрез Икономическа полиция, чрез редица доноси и неверни сигнали да го пречупим и да му затворим устата с редица дела!“

„Да го изчегъртаме и си решаваме проблемите в област Пловдив. Ама нали ви казах, че да изчегърташ някого не е лесно. Излизат мазоли. И после се пукат и много боли. Нашата болка ще е нищо спрямо спуканите мазоли на някои натегачи“, допълни той.

„А, то колелото се върти и стъпва на всяка спица. Никога нищо не съм искал от ГЕРБ. Сега обаче ще искам! Обръщам се към г-н Борисов. Знам, че предсрочните избори предстоят и ще ги спечелим“ каза Мараджиев.

„Едно искам от Вас и от партия ГЕРБ. Назначете ме за министър на вътрешните работи, ама не за дълго. Само за 6 месеца! Да поработя, както аз си знам! В полза роду! Не за 600 или 800 дни. Само за 6 месеца! Пък после да дойде друг. Дайте ми лост и опорна точка и тогава ще я преобърна тази милиционерщина, както преобърнах Пловдив област“, завърши той пред БЛИЦ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ