Брутално! 46г. изрод е изнудвал и принуждавал сексуално над 20 деца в интернет

полиция арест

Служители на ГДБОП установиха мъж, изнудвал над 20 деца.

Операцията е проведена на 29 март т.г. под ръководството на РП-Хасково. Действията са осъществени от служители на отдел „Киберпрестъпност в ГДБОП и колегите им от териториалните звена в Хасково и Пловдив по образувано досъдебно производство.

В хода на разследването е установен 46-годишен пловдивчанин, изнудвал и принуждавал непълнолетни момичета да изпълняват извратените му сексуални желания.

Изяснено е, че е набелязвал жертвите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Към всяка от тях той подхождал персонално, в зависимост от възрастта и емоционалното й състояние, но с една единствена цел – да бъде контролирано поведението й в онлайн среда. За задоволяване на сексуалните си желания впоследствие мъжът прехвърлял комуникацията си с децата в Скайп, предава БНТ.

При извършените процесуално-следствени действия от адреса му са иззети веществени доказателства, съдържащи данни за над 20 момичета на възраст от 6 до 14 години. Установено е още, че за до осуети физическо проследяване, той се прикривал зад фалшиви самоличности в мрежата и е използвал маршрутизиращи системи.

Работата по документирането на случая продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ