19-годишен спретна меле на оживен булевард в Пловдив! Линейки хвърчат, има пострадали

катастрофа 1

Шофьор е в болница, а двама пътници са с леки наранявания след катастрофата снощи на бул. „Княгиня Мария Луиза” в Пловдив. От полицията съобщиха за „Марица“, че сигналът е получен към 21.40 часа.

На място е установено, че лек автомобил „Ауди” застигнал и блъснал отзад „Хюндай”, а впоследствие ударил и попътно движещ се „Опел” в съседната лента.

Веднага след това двете коли навлезли през разделителните заграждения в платното за насрещно движение, където „Опел”-ът се преобърнал. Шофьорът му, на 65 години, е настанен в болница за наблюдение. Медицинска помощ е оказана на негова 52-годишна спътничка и на 22-годишен млад мъж, пътувал в „Ауди”-то.

То е управлявано от 19-годишен, който е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества и резултатите са отрицателни. С полицейска заповед младежът е задържан за едно денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ