Изненада: Левски с решителен ход в последния момент

payimage-521467

Левски спаси лиценза си за следващия сезон, след като в последния възможен момент направи спешно плащане за 170 000 лева. „Сините“ се разплатиха с Илия Димитров, Живко Атанасов, Стивън Петков и Илия Юруков.

Първите трима имаха да взимат по около 50 000 лева, а Юруков – по малко от 10 000, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, четиримата отказаха да подпишат споразумение с клуба за разсрочено плащане, което притисна Левски до стената.

От „Герена“ са успели да подадат всички необходими документи за получаването на професионален лиценз по електронен път, допълва „Тема Спорт“. До 31 март клубовете можеха да удостоверят, че отговарят на всички финансови критерии – да са изплатили или разсрочили всички дългове, които касаят получаването на право за участие в efbet Лига и евротурнирите през следващия сезон.

Първото заседание на Лицензионната комисия към БФС ще се проведе на 10 май. Тогава ще бъдат разгледани документите, които са подали документи за участие в турнирите под егидата на УЕФА. В момента Левски има шанс за класиране, както през първенството, така и през купата на България. Втората сбирка на комисията ще е на 12 май, а третата на 17 май.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ