Ужасяващи разкрития! Проговори една от жертвите, ритана в главата посред в центъра на Бургас

полиция

Общинска полиция в Бургас е задържала 31-годишен мъж от Приморско, който е нападнал с ритници в главата няколко жени в центъра на Бургас. Една от потърпевшите е служител на община Бургас.

„Случи се по време на обедна почивка, когато с приятелка се разхождахме по ул. „Александровска”, когато ме нападна непознат мъж и ми нанесе удари в главата с юмрук. Много се уплаших, опитах се по някакъв начин да се защитя. Абсолютно никой не реагира от всички хора на улицата. Шокиращо е някой да ви нанесе удар по лицето, особено на жена. Всеки би се изплашил”, коментира нападната жена.

Малко по-късно мъжът напада и друга жена, отново в центъра на града.

След това нападателят удря с ритник в главата трета жена. Тук вече се намесват трима младежи, които успяват да попречат на мъжа да продължи да бие.

Община Бургас препоръчва на всички потърпевши и свидетели да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. От МВР Бургас съобщиха, че мъжът е задържан за 24 часа.

Заради многобройните сигнали за хулиганските му действия е поискано от Районната прокуратура мъжът за бъде преведен в Центъра за психично здраве за установяване на психичното му състояние.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ