Колтуклиева: Дали има някой в управляващата сбирщина ПП, който да не е измамник?!

андрей гюров

Добро утро, добри хора.

Хем се чудя, хем се мая, де ще му излезе края… Дали има някой в управляващата сбирщина “Продължаваме промяната”, който да не е измамник?!

Продължават да излизат наяве полуистини, несъответствия и откровени лъжи: ето и последният случай с кандидата на “Продължаваме промяната” за гуверньор на БНБ – пълна каша с дипломата му за докторска степен.

Андрей Гюров, според собствените му твърдения, се е дипломирал през 2005 г. във Виенския университет. Обаче – всяка диплома от чужбина следва да бъде призната в Националния център за информация и документация (НАЦИД). Това е процедура, която отнема между няколко седмици до няколко месеца. Андрей Гюров не си е направил труда да го стори.

В четвъртък следобед, обаче, той лично бил входирал искането и няколко часа по-късно, то вече е било одобрено. По това време кандидат-гуверньорът беше в Народното събрание, където депутатите от парламентарната комисия изслушваха концепцията му за управление на БНБ. Освен това, как изобщо за една вечер е направена нужната проверка на документите?!

Депутати от ГЕРБ показаха и самата дипломна работа на Андрей Гюров, която е публично достъпна. Необясним е фактът, че тя е защитена през 2005 г., ала в текста са цитирани данни и научни трудове от 2007, 2008 и 2012 г.

Всъщност, какво да очакваме от съратниците на Кирил Петков, който започна с лъжата, че не е канадски гражданин и продължава всеки ден да твори лъжи, замесвайки личности като Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен, дори?! По-преди беше лъгал, че проВиотикът му е използван лично от Опра Уинфри и Новак Джокович!

Човек, който лъже с лекотата, с която диша, е опасен за себе си и за околните! SOS!

А в “Продължаваме промяната” не е само един!

… Брилянтен коментар на Васил Гроздев: “Като изключим машините, има ли други, които биха гласували отново за “Продължаваме промяната”?

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ