Ексклузивно: ЦСКА на финалната права във важни преговори

ЦСКА, Емблема

ЦСКА най-вероятно няма да успее да картотекира новото попълнение Енес Махмутович за днешния домакински мач срещу Берое от 25 кръг на efbet Лигата. Двубоят от 20:00 часа на „Българска армия“ ще бъде изгледан от Христо Стоичков и Гриша Ганчев.

Както е известно, „армейците“ имат забрана за трансфери от ФИФА, наложена заради задължения към бившите играчи на отбора Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия агент Франсиско Руано Морено и покойния Бернардо Тенгариня. Общият размер на дълга е около 750 000 евро.

Адвокатът на „армейците“ Станислав Трендафилов обяви, че се работи по отстраняване на пречката за картотекиране на Махмутович, но шансът той да може да играе срещу Берое е минимален.

„Работи се върху това той да получи картотека. По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, но има шанс и да бъде. Има технически неща, които трябва да бъдат изчистени съвсем скоро. Те са свързани с лицата, на които дължим пари. С тях имаме споразумение. Считахме, че всичко е готово, но излязоха дребни детайли, върху които ще работим и ще им бъде платено разсрочено“, коментира юристът пред „Мач телеграф“.

„Съвсем дребни неща, така че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да обсъдим начина, по който ще им бъде платено. Колкото до Махмутович, може и да е на линия. Ако не за срещата с Берое, то със сигурност за следващата ще е на разположение на Стойчо Младенов“, допълни Трендафилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ