Ернестина Шинова не може да си намери място – трепери за живота на Слабаков

12419279_1253757664664892_7622380332687228088_o

Ернестина Шинова трепери за живота на своя любим Андрей Слабаков. Евродепутатът тръгна безстрашно към военните действия в Украйна, за да подаде ръка на нуждаещите се. Ернестина не може да скрие притеснението си и докато мъжът й е на път актрисата не спира да се моли да се прибере жив и здрав при нея.

„Споделих пост в социалните мрежи, за да привлека една добра енергия върху цялото нещо. Бях много притеснена, все пак отива там, където всички знаем какво се случва“, сподели пред „България Днес“ актрисата. Преди няколко седмици хора от Болград се свързали с артистичното семейство. Оказва се, че хората там са останали без всякакви медицински материали и лекарства. На ръба на силите си. местните молят за помощ.

„Андрей успя да закупи спринцовки, системи, лекарства, антибиотици. Ескортира лично до там пратката, защото съществуваше възможност тя да бъде отклонена за другаде. Закара нещата лично до Болград, за да могат хората да се лекуват. Защото там си има грипове, има си Омикрон и всякакви проблеми“, допълва екранната доктор Стаменова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ