Дъно! Дори Бабикян вдигна ръце от Киро Тъпото: Добре аранжиран цирк

Арман Бабикян

Втори разпит е необходим, защото първият е направен от некомпетентен орган. Той няма правна стойност. Това заяви адв. Людмил Рангелов в студиото на сутрешния блок на bTV по повод предстоящия разпит на министър-председателят Кирил Петков срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Арман Бабикян определи случващото се като “добре аранжиран цирк”: “Как ще бъде свидетел на нещо, което не е виждал?”

Според доц. Стойчо Стойчев разпитът няма да доведе до нищо, защото Петков не е бил свидетел: “Действащият министър-председател да свидетелства срещу лидер на най-голямата партия е проява на лош вкус”.

Ако разпитът на Божков се случи, той в никакъв случай не бива да бъде формален, категоричен беше Рангелов.

По темата за показанията на Божков Стойчев каза: “Той има много какво да каже, но ще прилага филтри на информацията, която има. Трябва да го разпитва човек, който може да се предпази от евентуални заблуди. Божков ще се опита да даде информация, която не е задължително да отговаря на истината”.

Относно възможността за отстраняване на главния прокурор Стойчев обясни: “Голяма част от проблемите са институционални – липса на отчетност, твърде дълъг мандат, а решенията се свеждат до персонални промени. Няма как едното да доведе до другото”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ