Шокиращо ВИДЕО! Пожарната-ковчег от Куклен въобще не тръгнала да завива?

Пожарна

Пожарният автомобил, в който вчера загина огнеборецът Илиян Попов, въобще не тръгнал да завива, а директно паднал в дерето, пише „Глас.бг“.

Инцидентът е заснет от камера, на която се вижда, че пожарната кола не се движи с висока скорост, но въобще не е тръгнала да завива, а в права линия е продължила към дерето, разкриват източници на медията.

Единият от пожарникарите – Илия Попов, загива на място затиснат смъртоносно. Другите двама оцеляват, като единият от тях само успява да промълви по радиостанцията „Куклен, Куклен…“, разкриват същите източници.

Двамата ранени са откарани в София, като единият от тях все още не е извън опасност за живота.

Пожарният автомобил е Ивеко Магирус TLF 3000/300. За последните две години това е четвърти инцидент с този модел пожарни автомобили, научи още Glas.bg. В РДПБЗН Ловеч на 05.03.2017г, в РДПБЗН Бургас на 13.08.17г. и в РДПБЗН Велико Търново на 16.03.18г.

В предните три инцидента, се стигна до различни леки и средни наранявания на пожарникарите от екипите на катастрофиралите пожарни автомобили.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ